19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liselerarası Plaj Futbol Turnuvası'nda finalistler belli oldu. Yarı finalde rakiplerini mağlup eden Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 20 Mayıs Cuma günü finalde şampiyonluk kupası için mücadele edecek.

HEYECAN DORUKTA

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liselerarası PLaj Futbol Turunvası'nda yarı final heyecanı yaşandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor organizasyonuyla Atakum sahilinde oynanan turnuvanın yarı final maçında Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi'ni Nazmi, Oğuzhan ve İlkan'ın (3) golleriyle 5-0 yenen Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finale yükseldi. Yarı finalin diğer maçında ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 5-1 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Alınan bu skorlarla Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 20 Mayıs Cuma günü saat 17.00'de finalde şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Organizasyonunun yoğun ilgi gördüğünü belirten sorumlu Erdem Okandan, "HİS kapsamında gerçekleştirilen plaj futbol turnuvamızda artık finale geldik. 20 Mayıs Cuma günü finali yapıp güzel ve renkli organizasyonumuz sona erecek. Gördüğümüz yoğun ilgi nedeniyle ilerleyen günlerde başka bir organizasyon düzenlemeyi de düşünüyoruz. Samsun; plaj futbolunu seviyor, biz de bunun bilincinde bambaşka turnuvalarla onların karşılarında olacağız"dedi.

Salim YILDIZ