İlkışık Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Zafer İş Okulu Spor Kulübü'nün katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden basketbol, masa tenisi ve atletizm takımı sporcularına ödül verildi. Törende ayrıca özel öğrencilerin sergilediği tiyatro ve halk oyunları gösterileri ayakta alkışlandı.

Atakum İlkışık Özel eğitim Uygulama Merkezi ile Zafer İş Okulu Spor Kulübü'nde hayata tutunan engelli çocuklar, düzenlenen etkinlikle neler yapabildiklerini herkese gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende ilk olarak özel öğrenciler tiyatro ve halk oyunları gösterisi sundu. Ardından işaret diliyle şarkılar da söyleyen öğrenciler, büyük alkış aldı. Programın sonunda ise Zafer İş Okulu Spor Kulübü'nün basketbol, masa tenisi ve atletizm branşlarında ulusal ve uluslararası derece elde eden sporculara ödülleri verildi. Okul Müdürü Resul Aygün, "Çocuklarımıza imkan ve olanak sağlandığında neler yapabildiklerini gözlerimizle gördük. Tiyatro oyunu sergilediler, yöresel halk oyunlarımızı oynadılar. Ayrıca içlerinde sportif dallarda da derece elde edenler var. Bu çocukların eğitiminde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve destekcilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR...

Özel öğrencilerin tiyatro oyunu gösterisi ve yöresel halk oyunları izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

İŞADAMLARINA PLAKET...

Bünyelerinde aynı zamanda sporcu da olan özel çocukları çalıştıran ve istihdam sağlayan işadamlarına da teşekkür plaketi verildi.

Selçuk KAYA