Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl 4. düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı Ali Fuad Başgil Etkinlikleri kapsamında Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü başlıyor.

Kitap Fuarı'na tüm halkı davet eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 'Çarşamba Kitap Fuarı, üniversite şehri olmaya aday olan Çarşambamızın kültürel alanda attığı önemli adımlardan biridir" dedi.

BAŞKAN'DAN DAVET
Fuara yerel ve ulusal yayınevi ve yazarın katılacağının altını çizen Başkan Dündar, 'Bu yıl 4.sünü gerçekleştireceğimiz Çarşamba Kitap Fuarı vesilesiyle değerli fikir, bilim adamı ve hemşehrimiz Ord.Prof.Dr. Ali Fuad Başgil'i rahmetle anıyoruz. Bölgemizin kültür ve eğitimine katkı sağlamayı değerlerimizin bize kattıklarını gelecek nesillere aktarmayı görev kabul ettiğimiz için; kitap fuarını gelenekselleştirme çabasındayız. Fuarı; sineması, giyim mağazaları, süpermarketleri, kafe, restoran ve daha pek çok imkanıyla Çarşambamızın fırsatı olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde yapıyoruz. 9 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak olan fuarda; ulusal-yerel yazar ve yayınevleri, Çarşambamız ve bölgemize ışık tutmaya devam edecek. 14 – 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz kitap fuarına tüm halkımızı davet ediyoruz' diye konuştu.