AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi ile Marangoz ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker'i ziyaret etti. Milletvekili Köktaş'ın gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretine, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, odaların yönetim kurulları ve üyeler de katıldı.

MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKTI

1 Kasım seçiminde verilen desteğe teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "7 coğrafi bölgede de AK Parti birinci oldu. Şunu birkez daha gururla ifade ediyoruz ki; AK Parti milletin bağrından çıkmış, millete hizmet etmek için yola çıkmış kadroların partisidir. Bir kere daha AK Parti'nin Türkiye'nin partisi, birlik ve bütünlüğümüzün teminatı olduğu gerçeği ispat edilmiş, ortaya çıkmış oldu. Bize oy versin, vermesin 78 milyon insanımıza bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. " dedi,

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekili Köktaş, sözlerine şöyle devam etti: "Milletimiz bir kere daha bütün meselelerimizin çözüm yerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu ilan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen güven oylaması sonucunda Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 64. Hükümetimiz 315 Milletvekilimizin oyu ile meclisten güven oyu aldı. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Bundan sonraki süreçte görevimiz yine her zaman olduğu gibi bu güvene layık bir şeklide fedakarca çalışarak, ülkemizin büyük hedeflerine ulaştırmaktır. İnanıyorum ki, bu yeni dönemde 13 yıllık büyük başarılarımızı daha da büyütecek adımları kararlılıkla atacağız. İnşallah yeni dönemde ülkemizi, şehrimizi daha iyi seviyelere taşımak için yine hep birlikte omuz omuza çalışacağız, ter dökeceğiz, emek vereceğiz, gönül gönle parlak bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz."

Yalçın KARATAŞ