AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Göl Restoran'da Çarşambalı STK temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelerek 1 Kasım seçiminde verilen desteğe teşekkür etti. Milletvekili Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dürdar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Albayrak, ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltıya katılanlarla tek tek ilgilendi.

GECİKSE DE TAKİPTEYİZ

Milletvekili Köktaş, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, hükümetin kurulduğunu ve güvenoyu aldığını hatırlatarak, "Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile Çarşamba ilçemizde kurulacak olan Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yer teslimatı, mütevelli heyetinin oluşturulması gibi çalışmalar bizim için önceliğini korumaktadır. Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın bilgileri dahilinde, Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar ile birlikte Samsun Valimiz İbrahim Şahin'e yaptığımız ziyarette de bu konu üzerinde görüşmelerde bulunduk. Mütevelli heyetin oluşturulması ve yer tahsininin bakanlıklardaki değişikliklerin buna gecikmesine sebep olsada bu süreç yine tarafımızca hızlı bir şekilde takibi devam etmektedir" diye konuştu.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Milletvekili Köktaş, sözlerine şöyle devam etti: "Önümüzdeki dönemde de ülkemizi zenginleştiren, demokratik standartlarını yükselten, ülkemizin itibarını daha da artıran politikalarla, daha güçlü bir Türkiye için milletimizden aldığımız yetkiyi yine milletimizin hizmetine sunacağız. Son 13 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak hükümetimizin temel görevi olacaktır. Amacımız; çok daha güçlü, müreffeh, saygın ve demokratik bir Türkiye'ye ulaşmak, ekonomisi, bilim ve teknolojisi, siyaseti, sosyal ve kültürel politikaları ile örnek alınan bir ülke olmaktır. Genç ve dinamik nüfusu ile bu milletin sahip olduğu muazzam enerjiyi iç çekişmelere değil, Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 Vizyonu ile çerçevesi çizilen yeni hedeflere yönlendireceğiz. Meclis içinde olduğu kadar, Meclis dışında da tüm kesimlerle yakın bir istişare içinde politikalarımızı şekillendirecek ve hayata geçireceğiz. Sivil toplum, meslek kuruluşları, iş dünyası, çalışan kesimler, basın ve medya ile yerel yönetimler başta olmak üzere katılımcı bir anlayış içinde toplumun tüm yelpazesini kucaklayacak şekilde bugüne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz."