Merhum Cumhuriyet Başsavcıvekili İsa Fidan ve Hakim Fatma Nuroğlu anısına düzenlenen futbol turnuvasında heyecan devam ederken
Kral Tanju Çolak'tan da destek geldi.

Kral, çocukluk arkadaşı olan Samsunspor aşığı Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ile maçları seyrederek takımlara başarı diledi

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, merhum Cumhuriyet Başsavcıvekili İsa Fidan ve Hakim Fatma Nuroğlu anısına düzenlediği futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi gören turnuvada maçlar zevkli ve çekişmeli geçerken heyecan üst seviyede yaşanıyor.
Samsun Adliye Sarayı içerisindeki suni çim sahada oynanan maçlarda renkli görüntüler yaşanırken birbirinden önemli isimlerde karşılaşmaları seyrediyor. Türk futbolunun efsane isimlerinden Samsunspor'un ve milli takımımızın eski golcüsü Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, vefa turnuvasına destek verdi.

Samsunspor aşığı olan ve Kırmızı-Beyazlı ekibin hiçbir maçını kaçırmayan Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver'in daveti üzerine turnuvaya gelen Tanju Çolak, maçları seyretti. Aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Alver ve Çolak, maçlardan önce sohbet etti. Daha sonra sahaya çıkan Başkan Alver ve Kral, takımlara başarı diledi, maçları seyretti.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU