Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Dairesi organizasyonunda düzenlenen Yunus Emre İlahileri konserinde Ahmet Hakkı Turabi, Fatih Koca ve Mustafa Demirci solist olarak yer aldı.

Yunus Emre İlahileri Konseri'ni AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli izledi.

Sevilen sanatçı Ahmet Hakkı Turabi ilk ilahisinin ardından yaptığı konuşmada, 'Allah dostları hayatlarını zikrullaha vakfetmişlerdir. Hz.Yunus Emre de bunların başında gelmektedir. Biz bu etkinliği bir müzikal sanat gösterisi değil, Hz.Yunus'un Allah'ı zikrettiği sözler olarak addediyoruz. Cenab-ı Allah inşallah bu zikrimizi makbul eylesin' dedi.

Ahmet Hakkı Turabi'nin ardından sahneye Fatih Koca ve Mustafa Demirci çıktılar ve geceye katılan Fatsalılara manevi bir gece yaşattılar.

Konser sonunda AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh sanatçılara konserin anısına çiçek takdim ettiler.