Yeni adresi, sıcak konsepti ve profesyonel ekibi ile yola devam eden Gold Star Kuaför, altın değerinde hizmet veriyor. İşletmedeki tecrübesi ile güven veren Gold Star Kuaför sahiplerinden Ayşegül Karaşal, Kaan Gündüz'le açtığı yeni salonda dostlarıyla buluşmanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

SICAK VE FERAH KONSEPT

Gold Star Kuaför hakkında bilgi veren Karaşal, 'Atatürk Bulvarı Mimar Sinan Mahallesi Demirtaş Apartmanı-Türk-İş Ziraat Bankası Atakum Şubesi yanında açtığımız salonumuzla kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Salon açma fikri hiç aklımda yoktu. Ekibim ve müşterilerimin isteği doğrultusunda Gold Star'ı hizmete açtık. Sıcak ve ferah bir konseptte, yıllarca birlikte çalıştığım profesyonel ekibim ve ben, dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz; yıllarca olduğu gibi müşteri memnuniyeti' dedi.

KALİTE VE GÜVEN

İnsanlara kendilerini özel hissettirdiklerini kaydeden Karaşal, 'İnsanların bizi tercih etmelerindeki en önemli unsur güven ve kalite. Kalitenin hiçbir zaman tesadüf olmadığına inanıyoruz. Güven ve kaliteye ulaşmak için emek vermek gerekiyor. Biz insanların kendilerini özel hissetmeleri için çok çaba sarf ediyoruz. Kullandığımız ürünler çok kaliteli. Kadınlara özel kaş, makyaj, ağda ve saç hizmeti veriyoruz' diye konuştu.

ÇOK İYİ BİR İŞLETMECİ

Kuaför sektöründe en büyük eksikliğin işletmecilik olduğunu belirten Karaşal, 'Ben kuaförlük mesleğinden hiç anlamıyorum. Beni tercih eden müşterilerim, işletmeciliğime ve çalıştığım ekibe güvenerek buraya geliyor. Ben müşterinin ne istediğini, kime hangi hizmeti vereceğimizi iyi bilirim. Müşteri portföyümün yüksek olmasının en büyük nedeni, iyi bir işletmeci olmam. Hiçbir müşteriyi para olarak görmem. Kimsenin ruh halinden yararlanıp ihtiyacı olmayan bir işlem yaptırmam. Buraya gelen herkes benim dostumdur. Yeri gelir dertleşir, yeri gelir eğleniriz. Bu nedenle insanlar bizi tercih eder. En uzak yerden bile olsa buraya gelir ve saçını bize emanet eder. Kuaförlük mesleğinden hiç anlamadan büyük bir müşteri potansiyeli oluşturmak kolay değil. Ben bunu başardım' dedi.

EKİP İLE SICAK BİR AİLE

Ekip ile bir aile olduklarını altını çizen Karaşal, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Ekibimle artık bir bütün, bir aile olduk. Arkadaşlarım benim izimde ilerliyor. Kriterlerim ve doğrularımdan asla taviz vermiyorum. Benim için önemli olan kişilik ve yeteneğin birbirini tamamlaması. Sadece sanat tek başına hiçbir şey ifade etmez. Ekibim hem kişiliğine hem de sanatına çok güveniyorum. Bu da müşteriye çok olumlu yansıyor.'

Ayşe KUŞCU (ÖZEL HABER)