Ziyarette MMO'nun 2016-2017 dönemi Şube Çalışma Programı, Asansör kontrolleri, TİSKON 2017-Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

Ziyaretlere MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet Sağlam, Emin Sipahi ve Bekir Akarsu katıldı.

Ziyaretle ile ilgili basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan 'Gerçekleştirilen 13. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri sonrası üyelerinin teveccühü ile oluşan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulunun 2016 - 2017 Çalışma Programı doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun'a ve ülkeye hizmet etmeye çalışacağız' dedi.