ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, Samsun'da 19-21 Mayıs tarihleri arasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri düzenleneceğini açıkladı.

Özkefeli, "ADD olarak Samsun'da, ADD Samsun Şube Başkanlığı ev sahipliğinde ADD Genel Merkezi eşgüdümünde 19 Mayıs 2016 tarihinden başlayarak 21 Mayıs tarihinde sonlanacak etkinlikler gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimiz, 19 Mayıs Günü Saat 10.30'da Onur Anıtı'na çelenk koyma törenimizle başlayacak. Ardından 11.30'da Sevgi Bayrağı'nı Ankara'ya götürecek bisikletçilerimiz İsmail Kutlu ve İbrahim Aydın İlkadım Anıtı'nın önünden uğurlanacak" dedi.

PANEL VE FENER ALAYI
Bu yıl Samsun'da ADD olarak ulusal ve bölgesel çapta önemli sayıda konuğa ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Özkefeli, "Yine 19 Mayıs Günü Genel Başkanımız Sayın Tansel Çölaşan, Prof. Dr. Erdoğan Teziç, Sabih Kanadoğlu, Prof. Dr. Birgül Ayman Güler ve Ufuk Söylemez''in katılımları ile "Anayasa Tuzağı" konulu panel düzenleyeceğiz. Aynı gün akşamı saat 20.30'da Kurtuluş İskelesi'nden başlayacak Fener Alayımız olacak. ADD Karadeniz Bölge Eşgüdüm Toplantısı da 20 Mayıs'ta 10.30 ile 17.00 saatleri arasında Kanarya Kampı'nda yapılacak. Kanarya Kampı'nda ise Gençlik Kampı düzenlenecek. 130 gencimizi beklediğimiz kampımıza ilgi çok yoğun. Şu ana kadar Türkiye'nin çeşitli illerindeki ADD şubelerinden 160 gencimiz başvurdu. Sayının artacağını umuyoruz" diye konuştu.