Kavak Kuzalan Mahallesi'nden 23 yaşındaki özel harekat polis memuru Ersan Gürpınar'ın Şırnak'ta terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olması dolayısıyla, Kavak Gençlik Grubu "Türk bayrağına saygı ve güvenlik güçlerine destek" adıyla yürüyüş düzenlendi.

JANDARMA VE EMNİYETE GİTTİLER
Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ondokuz Mayıs Mahallesi'ndeki otogarda toplanan gençler, büyük Türk bayrağı taşıyarak, sloganlar atarak Yaşar Doğu Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nden İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar yürüdü.

Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İlçe Jandarma Komutanlığına Türk bayrağı verildi. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne geçen grup, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak tarafından karşılanan grup, Emniyet Müdürlüğü önünde de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak'a Türk bayrağı verdi.

ŞİİRLER OKUDULAR
Türk bayrağını teslim alan Emniyet Müdürü Adil Öztırak, güvenlik güçlerine destek veren herkese teşekkür etti. Öğrenci oldukları anlaşılan bazı çocuklar da daha önceden Türk bayrağı ve şehitler için hazırladıkları şiir ve konuşmalarını okudu. Yürüyüş yapan gençlere Türk bayraklarıyla donatılmış yaklaşık 200 araçlık konvoy da destek verdi.