GİT DERLERSE ZORLUK ÇIKARTMAM

Yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı henüz netlik kazanmayan Engin Korukır, "Mukavelem devam ediyor. Eğer benimle çalışmak istenmez ise mukavelem devam ediyor diye zorluk çıkartmam. Bu kulübün transfer yasağı var. Başka sordunlarıda var. Fakat bu beni korkutmuyor" dedi

TARAFTAR HEP GÖNLÜMDE

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kulüpteki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Göreve geldiğimiz zaman ligin son üç sırasındaki takımlarla puan farkının kaç olduğunu herkes biliyor. Takımı oradan aldık bir hedefin içine soktuk. Kaybolan umutları yeşerttik. Fakat Play-Off kısmet değilmiş. Taraftarımızın tepkisine çok üzüldüm. İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Ancak taraftarımıza kızmıyorum. Sözlerimi yanlış anladılar. Buradan gidersem bile onlar gönlümde hep olacak" dedi.

Gelecek sezonda takımın başında olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Korukır, "Kayseri Erciyesspor maçından önce başkan ile konuştum. Şimdi bir kaç gün dinlenip kafamı toparlayacağım. Çarşamba günü Samsun'a geleceğim. Başkan ile tekar konuşacağız. Mukavelem devam ediyor. Eğer benimle çalışmak istenmez ise mukavelem devam ediyor diye zorluk çıkarmam. Maddi olarak kulübü zor durumda bırakmam. Her şey çarşamba günü yapacağımız görüşmede kesinlik kazanacak" diye konuştu.

YOLUMUZU BELİRLEYECEĞİZ

Samsunspor'un şu anda tranfsfer yasağı olduğunu dile getiren Engin Korukır, "Bu kulübün başka önemli sorunlarıda var. Transfer yasağı var. Eğer bu yasak kalkmaz ise yeni sezona transfersiz başlanacak. Fakat benim korkum yok. Çünkü geldiğim zamanda durum böyleydi. Trasfre yapılmayacak diye içimde bir endişe korku yok. Samsunspor'u çok büyük bir camia. Burada görev yaptığım için çok mutlu oldum. Zaman ne gösterecek bilemiyoruz. Bir kaç gün sonra yolumuzu belirleyeceğiz" dedi.