Samsunspor ligde 4 haftadır galip gelemiyor. Bazı futbolcular kadro dışı bırakılırken, Teknik Direktör Ümit Özat, 10 gündür antrenmanlarını basına kapalı gerçekleştiriyor. Samsunspor taraftar grupları bu kötü gidişe dur demek için bugün yürüyüş gerçekleştirdi. İlkadım İlçesi Gazi Park önünde toplanan Samsunspor taraftarları, tezahüratlar eşliğinde takımın antrenman yaptığı Nuri Asan Spor Tesisleri'ne kadar yürüdü. Tesislere gelen taraftarlar, antrenmana çıkan futbolcuları meşalelerle karşılayarak yanlarına davet etti. Hafta sonunda oynanacak Yeni Malatyaspor maçı için futbolculardan galibiyet sözü alan taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti.

SOYKAN: 'BİZ HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ'

Taraftarlar olarak her zaman takıma destek vereceklerini belirten Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, 'Son haftalarda takımımız puanlar kaybetti. 4 haftada alınan 1 puan var. Bunun neticesinde takımın içerisinde bazı huzursuzluklar var. Bizim burada toplanmamızın amacı, her zaman olduğu gibi iyi günde de kötü günde de biz takımımızın yanında olmak. İnadına Samsunspor' dedi.

SEVEN: 'KİMSENİN KİMSEYE KÜSME HAKKI YOK"

Şirinler Taraftar Derneği Basın Sözcüsü Nuri Seven, 'Takımın, camianın, basının, futbolcuların birbirleriyle arasında yaşanan sıkıntılar var. Bugün buraya birlik olmak için geldik. Bugün bana göre bayram günü. Bayramlarda nasıl kimse küs kalamıyorsa bu takım içerisinde başkan, yönetim, futbolcu, hoca, taraftar ve basının kimsenin kimseye küsme hakkı yok. Bu tesisler kimsenin babasının malı değil. Basını veya taraftarı da kimsenin almamaya hakkı yok. Bugün herkes burada bunların cevabını verecek. Bütün herkes kenetlenecek. Biz de bunun sözünü alıp buradan gideceğiz' diye konuştu.

Taraftarlar, antrenmanın ardından tesislerden ayrıldı.