Çarşamba Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Edebiyat ve düşünce dünyasında önemli bir yere sahip olan 'Yedi Güzel Adam' konuşuldu. Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşen söyleşi programına Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik, İletişim Fakültesi Dekanı Nurdan Taşkıran, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

YOĞUN İLGİ

Kitap Fuarı etkinliği için Çarşamba Belediyesine teşekkür ederek sözlerine başlayan Rasim Özdenören, edebiyat hayatına nasıl girdiğini, yazılarında ne mesaj vermek istediğini, günümüz yazarları hakkındaki düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Bayazıt, Ali Kutlay, Nuri Pakdil ve Alaeddin Özdenören'in içinde yer aldığı Türk edebiyat dünyasında önemli bir yere sahip olan Yedi Güzel Adam'dan biri olan Rasim Özdenören'in konuşmacı olduğu konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.
Edebiyat dünyasında ayrı bir ekol olan 'Yedi Güzel Adam' hakkında da bilgi veren Özdenören'e söyleşi programında yazar Mustafa Aydoğan eşlik etti.

Program sonrası Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Özdenören ve Aydoğan'a hediye takdim ederek fuara olan katkıları için teşekkür etti.