Samsun'un Bafra İlçesi'nde eşinin kendisinden boşanmak için dava açmasına öfkelenen koca, dehşet saçtı. Eşi ile kayınbiraderinin içinde bulunduğu otomobilin önünü kesip kurşun yağdıran koca, kayıplara karıştı. Kayınbiraderini öldürüp, eşini de ağır yaralayan şüpheli, polisin takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

OTOMOBİLİN ÖNÜNÜ KESTİ
İddiaya göre 55 ND 797 plakalı araçla seyir halinde olan Ümit Y., Mevlana Mahallesi Yukarı Bakırpınar yolunda eşi Melike Y. ile ağabeyi Abdullah Öztürk'ün içinde bulunduğu 55 JK 469 plakalı otomobilin önünü kesti. Aracından inen Ümit Y., kendisindin boşanmak için dava açan eşi Melike Y. ve ağabeyi Abdullah Öztürk ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından belinden çıkardığı tabancasını ateşleyen öfkeli koca, kurşun yağdırdı. Kayınbiraderi Abdullah Öztürk ile eşi Melike Y'yi ağır yaralayan Ümit Y., olay yerinden kaçtı.

ANNENİN FERYATLARI
İki kardeş, kanlar içinde yerde yatarken, olay yerine gelen akrabaları sinir krizleri geçirdi. Evlatlarını kanlar içerisinde bulan anne Cezire Öztürk'ün feryatları yürekleri dağladı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Abdullah Öztürk Özel Medibafra Hastanesi'ne, Melike Y. ise Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ve göğsünden yaralanan Abdullah Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Malike Y. ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

FİLM GİBİ TAKİP
Olay sonrası kayıplara karışan Ümit Y'nin kullandığı otomobil, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Alpaslan Mahallesi'nde sıkıştırıldı. "Dur" ihtarına uymayan Ümit Y. ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Buarada ekip otosuna çarparak kaza yapan Ümit Y., araçtan inerek kaçmaya başladı. Şüpheli, polisin sıkı takip ve kovalaması sonucu yakalandı. Ümit Y. ile birlikte otomobilde bulunan 2 kişi de gözaltına alındı. Otomobilde yapılan incelemede olayda kullanılan 7.65 çaplı tabanca ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ümit CEYLAN