Şampiyonluk mücadelesinde Karadenizspor ile karşılaşan 1453 Fatihspor, 10 kişi kaldığı sahada rakibini 6-0'lık skorla mağlup ederek; şampiyon oldu. Maç sonrası ise Kırmızı-Beyazlı takımın yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları 1. Amatör Küme'ye yükselmenin sevincini, davul-zurna eşliğinde doyasıya kutladı.

ANLAMLI PANKARTLAR

2. Amatör Küme Büyükler Ligi şampiyonluk mücadelesinde Karadenizspor ile karşılaşan ve ilk yarının son dakikalarında Furkan'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan 1453 Fatihspor, 6-0'lık galibiyetle şampiyon oldu ve 1. Amatör Küme'ye yükselen takım oldu. İlkadım Baruthane suni çim sahada oynanan maça, her iki takımın oyuncuları ellerinde 'Bize vatan delisi diyorlar, bize vatanla kafayı bozmuşsunuz diyorlar... Varsın desinler, çok şükür kafamız bozuk, kanımız değil' yazılı pankartla çıktılar. Tribündeki yerlerini alan çok sayıda 1453 Fatihsporlu taraftarlar da ellerinde çeşitli pankartlarla vatan sevgisini dile getirmeyi ihmal etmedi.

ALİ ANIL YILDIZLAŞTI

Maçın ilk düdüğüyle beraber rakip sahada etkili olan 1453 Fatihspor, 26. dakikada Şeref'in attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını azaltmayan Kırmızı-Beyazlılar, Enes'in attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Maçın 44. dakikasında ise rakibe sert giren 1453 Fatihsporlu oyuncu Furkan Anıl maçın hakemi Arif Köroğlu tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve Kırmızı-Beyazlılar sahada 10 kişi kaldı. İlk devresi bu skorla tamamlanan maçın ikinci 45 dakikasında yine sahada iyi futbol sergileyen 1453 Fatihspor oldu. Üst üste Enes ve Serkan'la goller bulan Kırmızı-Beyazlılar, skoru 4-0'a taşıdı. Oyuna sonradan giren ve 1453 Fatihspor'un başkanı olan Tonguç Ali Anıl da maçta attığı 2 golle sahanın yıldızlarından biri oldu.

DAVUL-ZURNAYLA KUTLADILAR...

Karadenizspor'u 6-0'lık skorla mağlup ederek şampiyon olan 1. Amatör Küme'ye yükselen 1453 Fatihsporlu oyuncular, sevinçlerini davul-zurna eşliğinde doyasıya kutladı.

VATAN SEVGİSİ BAMBAŞKA ...

Şampiyonluk maçı öncesi 1453 Fatihspor Kulübü'nün hazırlattığı anlamlı pankartla iki takımın oyuncuları sahaya ellerinde 'Bize vatan delisi diyorlar, bize vatanla kafayı bozmuşsunuz diyorlar... Varsın desinler, çok şükür kafamız bozuk, kanımız değil' yazılı pankartla çıktı.

Salim YILDIZ