Samsun'da İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği kapsamında, inşaat sektöründe riskli çalışma alanı olarak belirlenen dış cephe iskeleleri konusunda faaliyet gösteren Vurallar İskele, TS12810-TS EN 74-3 inşaat dış cephe iskeleleri alanında, TSE marka belgesi almaya hak kazanarak Karadeniz Bölgesi'nde bir ilki gerçekleştirdi.

GURURLUYUZ
Konu hakkında bilgi veren Vurallar İskele'nin sahibi Sedat Vural, "Mecburi standartlar kapsamında olan iskeleler konusunda yüklenici ve müteahhitlerin imalat süreçlerinde Türk Standartları Enstitüsü'nden, iskeleler ve dış cephe elemanları konusunda TSE marka belgesi almış ürünleri tercih etmeleri gerekmektedir. Bu anlamda üreticilerin acil olarak TSE marka belgesi almak üzere TSE'ye başvuruda bulunmaları hem yasal bir gerek hem de iş ve işçi sağlığı güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Bizler Vurallar İskele olarak bu bilinçle belgemizi aldık. Karadeniz'de ilk defa bu belgeyi almanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

BELGE TESLİM ALINDI
Firma sahibi Sedat Vural, TSE marka belgelerini TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı ve TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır'ın elinden aldı.