Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen ve henüz şampiyonluk kupasını almayan Beşiktaş, son derece görkemli bir şampiyonluk kutlaması hazırlıyor. 19 Mayıs'ta Vodafone Arena'da yapılması planlanan şampiyonluk kutlamasında birçok sanatçı sahne almaya hazırlanırken, taraftarların unutulmaz bir gece yaşaması bekleniyor.

Son hafta Torku Konyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, bu mücadeleden sadece 2 gün sonra yani 19 Mayıs'ta Vodafone Arena'da şampiyonluğunu kutlayacak. Kutlamalarda Hakan Peker, Demet Akalın, Hayko Cepkin, Hakan Altun gibi isimlerin sahne alması beklenirken, sahne alması beklenen isimlere yeni sanatçıların da katılması bekleniyor. Özellikle Beşiktaşlı sanatçılar kutlamalarda sahne almak ve o heyecanı yaşamak isterken, ışık ve ses gösterilerinin yanı sıra, Beşiktaşlı sanatçıların söyleyeceği şarkılar da izleyenleri mest edecek.

19 Mayıs günü saat 20:00'da başlaması beklenen gösterinin, gece geç saatlere kadar devam etmesi ve stadyumdaki kutlamalardan sonra Beşiktaş semtinde de kutlamaların sabahın erken saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI


17 Mayıs: Biletler Passolig üzerinden satışa çıkacak
17 Mayıs: Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı
18 Mayıs: Beşiktaş, İstanbul'da...
19 Mayıs: Şampiyonluk kutlamaları
20:00: Şampiyonluk kutlamaları başlama saati
Işık ve ses gösterileri
Konserler

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI BİLET FİYATLARI

Bilet fiyatlar şöyle:

1. Kategori – 180 TL
2. Kategori – 165 TL
3. Kategori – 150 TL
4. Kategori – 130 TL
5. Kategori – 110 TL
6. Kategori – 100 TL
7. Kategori – 65 TL
8. Kategori – 60 TL
Batı Vıp Tribün - 325 TL