Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle, 3195. Sokak'ta meydana gelen olayda, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yapı Bölümü'nden emekli olduğu öğrenilen 2 çocuk babası mühendis Zeki Karadağ (63), girdiği bunalım sonucu evinin yanındaki sokakta kaldırım üzerinde tabancayla kendisini kafasından vurdu.

Silah sesleri üzerine olay yerine koşan eşi Zehide ve komşuları, Zeki Karadağ'ı kanlar içinde yaralı olarak buldu. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ağır yaralı Zeki Karadağ, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırarak ameliyata alındı.

Zeki Karadağ'ın bir haftadır kendini vuracağını söylediği ileri sürüldü. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir evin güvenlik kamerası tarafından Zeki Karadağ'ın sokakta dolaştıktan sonra kaldırım üzerine çıkıp kendini vurması ve yere düşmesi ise anbean görüntülendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.