PTT 1. Lig'de son haftada ligde kalarak rahat bir nefes alan Denizlispor'da teknik direktörü Koray Palaz, bir TV kanalının canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

Takımın başına geldiklerinde kötü bir durumda olduklarını vurgulayan Palaz, "Geldiğimizde Denizlispor ligin son sırasındaydı. Biz oyuncularımızla tek tek ilgilendik. Onların önce morallerini düzeltmeye çalıştık. Çünkü oyuncularım gerçekten de kaliteli ayaklar. Sadece biraz dokunmak gerekiyordu. Biz bunu başardık. Her gün üstüne koyarak da ligin son maçında da olsa ligde kalmayı başardık. Ben oyuncularımı tek tek kutluyorum. Onların o üstün azmi olmasaydı daha kötü zamanlar yaşayabilirdik'' dedi.

PALAZ'DAN YÖNETİME SİTEM

Denizlispor'daki geleceği ile ilgili olarak ise Palaz, "Son maçın ardından bir yandan sevinç yaşıyoruz bir yandan değişik duygular içindeyiz. Maç bitti ve o andan itibaren beni kimse aramadı. Hiçbir yönetici beni arayıp da 'Hocam tebrikler' demedi. Bunun yanında gelecek sezon içinde bir konuşma da geçmedi. Ben elbette Denizlispor eğer liderliğe oynamak isterse bir şeyleri değiştireceğime inanırsam burada kalmak isterim. Ama bu benim istememle olmuyor. Bazı şeylerin de olması gerekiyor. Yönetim kurulu üyelerinin belki işi vardı aramadı. Ben yönetimden gelecek önerileri bekliyorum ve bekleyeceğim. Ben Denizli'nin insanının gerçekten de çok sevdim. Burada kalmak beni çok mutlu eder. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecek" diye konuştu.