Türkiye Gaziler Vakfı, Samsun Sevgi Gölü'nde açtığı ve gelirinin gazi ve şehit yakınlarına verileceği Yöresel Ürünler Fuarı'na destek bekliyor. 22 Mayıs'a kadar açık kalacak fuarda yeterli ilgi görmediklerini belirten Türkiye Gaziler Vakfı görevlisi Uğur Anayurt, herkesi fuara beklediklerini söyledi.

HÜSRANA UĞRADIK
Türkiye'nin çeşitli illerinden yöresel yiyeceklerin bulunduğu fuar hakkında bilgi veren Anayurt, "Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen katılımcılarla yöresel ürünler satıyoruz. Gelirini gazi ve şehit yakınlarına burs olarak verdiğimiz fuarda hüsrana uğradık. İlgi beklediğimiz gibi değil. Samsunlulardan gazi ve şehit yakınlarımız için destek bekliyoruz" diye konuştu.

AİLELERİN YANINDAYIZ
Gazi ve şehit aileleri için çalıştıklarını kaydeden Anayurt, "Vakıf Başkanımız Lokman Aylar ile periyodik olarak şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle onlara destek oluyoruz. Samsun'dan sonra Malatya ve Elazığ'da fuar açmayı düşünüyoruz. Vakıf olarak her zaman ailelerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Ayşe KUŞCU