Kırmızı-Beyazlı kulübün transferde izleyeceği yol haritası belli oldu. Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Transfer yasağı kalkmaz ise A planı doğrultusunda hareket edeceğiz. Eğer 15 Haziran'a kadar CAS'tan müjdeli haber gelir ve transfer yasağı kalkar ise bu kez B planını devreye sokacağız" dedi


A VE B PLANI
Samsunspor, transferde yol haritasını belirledi. Kırmızı-Beyazlı ekibin bir süredir yapılan çalışmalar sonucunda A ve B planı hazır.
Devam eden transfer yasağı kalkmaz ise A planı doğrultusunda hareket edilecek, mevcut kadrodaki oyuncularla görüşmeler yapılacak. Eğer 15 Haziran'a kadar CAS'tan müjdeli haber gelir ve transfer yasağı kalkar ise bu kez B planı devreye sokulacak.

Sportif Direktör Coşkun Zeren, "A ve B planı hazır. Transfer yasağı devam ederse ona göre planımız var. Devam etmez ise ona göre plan yaptık. Son 2 aydır sürekli toplantılar yaparak yol haritamızı belirledik" diye konuştu.

KİMSEYİ ZORLA TUTMAYIZ
Sözleşmesi biten ve mukaveleleri devam etmesine rağmen başka kulüplerden teklif alan oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Zeren, "Ofoedu, artık burada misyonunu tamamladı. Diğer hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz. Ancak kulübümüzün ekonomik şartları iyi değil. Önce kulübün şartları önemli. Sözleşmesi biten oyuncularla görüştük, yine görüşeceğiz. Anlaşırsak yola devam edeceğiz. Sözleşmeleri devam edip başka kulüplerden teklif alan ve gitmek isteyen olursa kulübün menfaatleri doğrultusunda değerlendirebiliriz. Zorla kimseyi burada tutamayız. Bedeni burda aklı başka yerde olan oyuncularla zaman zaman sıkıntı yaşanabiliyor" dedi.