BİZLER KADAR KİMSENİN CANI YANMADI

Şehzadeler Taraftar Derneği, Şirinler Taraftar Grubu ve Forza Şimşekler Taraftar Grubu, ortak açıklama yaparak Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik ile eski futbolcu Celil Sağır arasındaki polemiğin kulübün alet edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Samsunspor üzerinden kimse prim yapmasın. 4 sezon önce bilinçsiz yönetilmesinden dolayı Süper Lig'e veda eden Samsunspor'da biz taraftarlar kadar kimsenin canı yanmadı. Her zaman olduğu gibi şimdi de suçlu arama polemikleri başladı. Yıllarını Samsunspor'a vermiş Samsun sevdalısı ve Samsun'un yetiştirdiği marka futbolcularımızdan Celil Sağır'ın kendi sosyal hesabında yaptığı açıklamalar şuan ki ve daha önce ki yönetim kurulunu rahatsız etmiş."

SUÇLU ARAMAYI BIRAKALIM
"Diğer taraftan ise yönetim kurulumuzdan kendisine cevap gelmiştir. Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz sayın Fazlı Abdik, kendisine cevap vermiştir. Her iki tarafın açıklamalarında ise aile içinde kalması gereken bazı konular deşifre edilmiş ve Samsunspor Kulübü yine bir polemiğe alet olmuştur. Bizler kırmızı beyaz sevdalıları olarak her başarısızlıkta yaşadığımız bu tartışmaları üzülerek izlemekteyiz. Her zaman yaptığımız çağrıyı bir kere daha tekrar etmek istiyoruz. Bırakın gemi battıktan sonra suçlu aramayı. Gelin tek yumruk olup kurtuluş reçetesini arayalım. Bu şekilde Samsunspor kurtulmaz. Tam aksine spor kamuoyuna rezil oluruz. Biz bu takımı karşılıksız menfaatsiz sevdik. Bu takım için karıncanın aldığı yol kadar yol alan futbolcusu da yöneticisi de bizimdir."