Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, yönetim olarak önceliklerinin iç transfer olduğunu söyledi. Araboğlu, "Şu anda transfer yasağımız var. Bunun için iç transferi bir an önce halletmemiz gerekiyor. Bugün itibariyle oyuncularımızla görüşeceğiz" dedi

TRANSFER YASAĞI VAR
Samsunspor'da Erkurt Tutu başkanlığındaki yönetimin görevine devam edip etmeyeceği merakla beklenirken, idareciler ise iç transfere yoğunlaştı. Yeni sezon öncesi transfer yasağı da bulunan Kırmızı- Beyazlılarda, yönetim, iç transferi bir an önce bitirmek istiyor. Dışarıdan futbolcu alınamayacağı için hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemeyen yönetim, bugün itibariyle futbolcularla görüşmelerine başlayacak.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, "Samsunspor, her sezon başı kongrelere alıştırılmış bir durumda. Bunun için tüm camianın ve taraftarların bizim durumumuzu merak etmesi çok normal. Ancak bizim önceliğimiz kendi durumumuz değil. Bİlindiği gibi transfer yapamayacağız ve aramızdan ayrılan futbolcular da oldu. Bunun için önceliğimiz iç transferi bir an önce bitirmek. Planladığımız gibi çarşamba günü (bugün) görüşmeler başlayacak" diye konuştu.

BİZ OLALIM YA DA OLMAYALIM
Araboğlu, "Bu konuda acele etmeliyiz. Teklif alan oyuncularımız var, sözleşmesi biten ve anlaşmamız için yasağın engel olmadığı futbolcular var. Çarşamba günü (bugün) başlayacağımız görüşmelerin ardından anlaşma sağladığımız isimleri de açıklayacağız. Biz görevde olsak da, başka bir yönetim gelse de, yola bu oyuncularla devam edilecek. İç transferi halledip ardından ise yönetim olarak kendi durumumuzu gözden geçireceğiz" dedi.

Selçuk KAYA