Samsunspor'un Gaziantepspor'dan İsmail Haktan Odabaşı'nı istediği iddia edildi. Kırmızı- Beyazlılar, önümüzdeki günlerde Gaziantepspor'un gözden çıkardığı orta saha oyuncusuyla temasa geçeceği öğrenildi

Teknik Direktör Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda kadroyu güçlendirmek isteyen yönetim, Gaziantepspor'na İsmail Haktan Odabaşı'nı listesine aldı. Geçmiş yıllarda da Samsunspor'un gündemine gelen ancak transfer edilmeyen İsmail için ilerleyen günlerde temasların başlayacağı ifade edildi. Gaziantepspor'la Süper Lig'de sadece 2 maça çıkan ve 12 dakika sahada kalan Odabaşı, U-21 Takımı'nın Kayserispor'u 5-0 yendiği mücadelede 2 gol attı. Odabaşı, Gaziantepspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Adanaspor ve Trabzonspor maçlarında da takımının gollerini kaydetti.

KUPADA 2 GOL...
İsmail Haktan Odabaşı, Gaziantepspor formasıyla ligde iki maçta sadece 12 dakika sahada kalabildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise takımının eleme ve iki grup maçında forma giyen orta saha oyuncusu, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarında goller attı.

Selçuk KAYA