SİZ BİZİ GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Anakent Spor Kulübü'nü makamında ağırlarken, "Takımımız her yanı tesislerle dolu olan Samsunumuzun yüzünü güldürdü. Allah da onların yüzünü güldürsün" dedi.

ELİNİZE SAĞLIK

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü'nde Başkan Kadir Koçak, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve sporcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Koçak, sezon boyunca iyi maçlar çıkaran ve 1. Lig'e yükselen takımın başarı öyküsünü Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a anlattı. Takımın final maçını telefondan takip ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Çok büyük heyecan yaşadım. Bir ara 11 sayı geriye düştük. Eyvah dedim. Ama başardınız ve şampiyon olarak 1. Lig'e çıktınız. Elinize emeğinize sağlık" diye konuştu.

TESİSLERİMİZ DOLMALI

Başkan Yılmaz, "Gittiğim toplantılarda Samsun'daki spor tesislerini anlatınca, takımları soruyorlar. Kurduğumuz Anakent Spor Kulübü de hem voleybol hem de basketbolda iki sezonda iki lig birden yükseldi. Salon takımlarımızın başarılı olması önemli. Samsun'da gol sahasında, atletizm pistine, cimnastik salonundan, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, atıcılık tesisleri gibi bir çok sportif tesis var. Bunun yanına buz pateni salonu gibi yeni projeler de ekleniyor. Takımlarımızın da bu salonlarda mücadele etmeleri çok önemli. Tüm yönetimi, teknik ekibi ve sporcuları kutluyorum. Onlar bizim yüzümüzü güldürdü, Allah da onların yüzünü güldürsün" dedi.

BAŞKAN YILMAZ'DAN SAAT ALİ BURGUL'DAN MADALYA...

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yönetim, teknik ekip ve sporculara kol saati hediye etti. Başantrenör Ali Burgul ise, Başkan Yılmaz'a, şampiyonluk madalyasını verdi. Yılmaz, madalyayı hemen odasının duvarına astı.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN...

Başkan Yılmaz, Kulüp Başkanı Kadir Koçak'la ziyaretin ardından bir araya gelerek bir an önce yeni sezonun çalışmalarına başlanmasını istedi.

Selçuk KAYA