Medicana Samsun Hastanesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Samsun Şubesi arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşma sonrası İMO'nun Samsun, Amasya, Ordu, Tokat, Sinop ve Yozgat illerinde üyelerine ve birinci derece yakınları imzalanan kurumsal sağlık sözleşmesi kapsamında Medicana Samsun Hastanesi'nden yararlanacak. Kurumsal sağlık Sözleşmesini İMO Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü ile Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak birlikte imzaladı.

15 BİN KİŞİ YARARLANACAK
İMO Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Talak, Serdar Göktaş, Selim Camadan ile Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Dilek Çalışkan'ın da hazır bulunduğu, imza töreninde konuşan konuşan Başkan Öncü, Karadeniz'in en modern hastanelerinden birisi olan Medicana Samsun Hastanesi ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzalamaktan mutlu olduklarını belirtti. Öncü, "İMO olarak Amasya, Ordu, Tokat, Sinop ve Yozgat illerinde yaklaşık 2 bin 500 üyemiz bulunmaktadır. Bu üyelerimizin birinci derece yakınları ile birlikte yaklaşık 15 bin kişi yararlanacaktır" dedi.

Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak ise, "Medicana Samsun Hastanesi olarak biz de Karadeniz bölgesine hizmet vermekteyiz. İMO'nun üyeleri ve yakınlarına sağlık hizmeti verecek olmamızdan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

Bayram OK