Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, eski futbolcularına borçlarını ödemeye devam ettiklerini dile getirerek, "Halen borçları ödemeye devam ediyoruz. Onun için transfer tahtasını açtırmamız çok zor. Transfer tahtasında ciddi miktarda borç bulunuyor" dedi.

Araboğlu, bu borçların ödenmemesi halinde önce 6 puan, sonra 9 puan silme, son olarak küme düşürme cezası ile karşı karşıya kalabileceklerini anlatarak "Halen borçları ödemeye devam ediyoruz. Onun için transfer tahtasını açtırmamız çok zor. Transfer tahtasında ciddi miktarda borç bulunuyor. Bunu ödemek için ciddi paranın bulunması gerekir ki şu an için bu mümkün görülmüyor. Kulüp başkanımız Erkut Tutu bu konuda ciddi çaba sarf ediyor ama açılmasını çok zor olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer tahtasının açılması için yaklaşık 3 milyon liraya ihtiyaç duyulduğuna vurgu yapan Araboğlu, "Borcumuz sadece bunlar değil. Başka borçlar da geliyor ama hedefi olan bir takımız. Bunun için çabalıyoruz. En büyük arzumuz transfer tahtasını açtırmak ve birkaç oyuncu transfer etmek. Umarım bunu kısa sürede içinde halledebiliriz" diye konuştu.