Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 26. bölümü bu akşam yayınlanacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm fragmanı yayınlandı.

Şehzadelerini kurtarmak için var gücüyle yetişmeye çalışan Kösem, büyük bir şok yaşıyor! Sultan Mustafa tahttan indiriliyor! Mustafa'nın kabusları gerçek oluyor. Yeniden kafese giriyor. Halime Sultan ise zindana atılıyor. Kösem Sultan'ın desteğiyle Sultan Osman tahta çıkıyor! Osman, tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan'ı saraydan sürüyor. Kösem tebdil halde çıktığı çarşıda şok biriyle karşı karşıya geliyor. Safiye, Kösem ile Osman'ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem'in gizli divanını basıyor! Osman Kösem'e çok ağır bir ceza veriyor! Safiye'nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed, abisinin kendisini öldüreceği korkusuyla korkunç bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed'in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor! Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!

Kösem evlatlarının canını kurtarmak için telaşla Sırça Köşk'e gelir. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner.

Sultan Mustafa tahttan indirilip yeniden kafese kapatılırken, Halime Sultan zindana atılır. Kösem Sultan'ın desteğiyle tahta çıkan Sultan Osman'ın saltanatı başlar.

Kösem oğlunun saltanatının keyfini süreceğini sanırken, acı gerçekle yüz yüze gelir. Osman tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan'ı eski saraya gönderir. Kösem Osman'a dair büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Annesinin eski saraya sürülmesinin ardından abisi ile arasındaki bağların koptuğunu düşünen şehzade Mehmed Osman'ın kendisini öldüreceğinden korkar. Safiye Sultan'ın oyununa gelen şehzade Mehmed geri dönülmez bir hata yapar.

Kardeşinin kendisine isyan ettiğini düşünen Osman derin bir çelişki içindedir. Kardeşinin ölüm emrini verecek midir yoksa onu af mı edecektir? Annesi Kösem Sultan ile yaptığı yüzleşme Osman'ı sert bir karar almaya iter... Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star'da...