Tecrübesiyle eğitime yön veren Genç Adım Temel Lisesi, düzenlediği törenle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Törene, Genç Adım Temel Lisesi Kurucusu Ahmet Çakan, Okul Müdürü Aylin Tat, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR
Sunuculuğunu Şahika Yağmur ve Kağan Işıtan'ın yaptığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Öğrenciler Zehra Başaran, Cem Aydoğan, Emirhan Torun, Adnan Yıldırım ve Abdulkerim Liva'nın okuduğu şiirler duygu dolu anlar yaşattı. Genç Adım Temel Lisesi Dans Grubu'nun gösterisi ise büyük beğeni aldı. Törende Atatürk'e bağlılık yemini eden öğrenciler, 10. Yıl Marşı'nı Türk Bayrakları eşliğinde hep bir ağızdan söyledi.

ATATÜRK'ÜN IŞIĞI YANSISIN


Törende konuşan Okul Müdürü Aylin Tat, "Ataürk, 19 Mayıs'ı gençlere armağan etmiştir. Ulu önder öyle bir öngörüye sahiptir ki, bu öngörü başka hiçbir devlet adamında yoktur. Birlik, barış ve sevgi diliyle vatanın bölünmez bütünlüğünü korumalıyız. Vatanımıza sahip çıkmalıyız. Bizler çok güzel bir ecdadın evlatlarıyız. Ataürk'ün ışığı hepinize yansısın" dedi.

ONUN YOLUNDA YÜRÜYECEKLER


Okul Kurucusu Ahmet Çakan ise, "Öğrencilerimize akademik başarının yanında, milli ve manevi duygular da kazandırıyoruz. Vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetişen öğrencilerimiz Atatürk'ün açtığı yolda yürümeye yemin ettiler" diye konuştu.

SAMSUN'DAN BÜYÜYEN MARKA
Genç Adım Temel Lisesi'nin Samsun'dan büyüyen bir marka olduğunu kaydeden Çakan, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Dershane tecrübemizle çıktığımız bu yolda bir yıldan bu yana Genç Adım olarak eğitim ve öğretimde farkımızı ortaya koyuyoruz. Türkiye'de sadece Genç Adım Samsun'da var. Genç Adım Samsun'dan büyüyen bir kurum. Güçlü eğitim kadrosu, kaliteli ve bireysel eğitimi ile Samsun'un yükselen bir yıldızıyız. Samsun'un eğitimde neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve üniveristeyi kazanan öğrenciler yetiştiriyoruz."

Ayşe KUŞCU