Ekonomik açıdan zor süreç yaşayan Kırmızı-Beyazlı kulüp, transfer görüşmelerin de farklı bir yol izleyecek.

Distel Zola'dan alacağı ücrette indirime gitmesi istenirken diğer oyunculara da aynı teklif yapılacak. Zeren, "Hepsiyle konuşacağız. Ortak noktada bulaşacağımızı düşünüyorum" dedi

DİSTEL ZOLA ÖRNEĞİ
Samsunspor'da yaşanan maddi sıkıntı transfer görüşmelerine de yansıyacak. Ekonomik açıdan zor bir süreç yaşayacak olan Kırmızı-Beyazlı kulüpte futbolculardan alacakları ücretlerde indirim yapmaları istenecek. Transfer yasağı nedeniyle oyuncu takviyesi yapamayacak olan Samsunspor, mevcut kadroda sözleşmesi biten ve mukaveleleri devam eden futbolcularla önümüzdeki günlerde masaya oturacak. İlk etapta sözleşmesi devam eden Distel Zola ile masaya oturulurken orta saha oyuncusundan alacağı ücrette indirime gitmesi istendi. Zola'nın bu isteğe olumlu baktığı fakat düşünmek için süre istediği belirtildi.

ORTAK NOKTADA BULUŞULACAK
Önümüzdeki günlerde de hem sözleşmesi biten hem de devam eden oyuncularla yapılacak görüşmelerde bu yol izlenecek. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar bilinen bir gerçek. Gerçekten kulübümüz zor bir dönem yaşıyor. Transfer görüşmelerinde de buna göre hareket edeceğiz. Kulübümüzün şartları ve menfeati önemli. Ancak futbolcularımızında kafalarının rahat olması gerekiyor. Hepsiyle konuşacağız. Ortak noktada bulaşacağımızı düşünüyorum. Fakat illa gitmek isteyen olursa burada zorla kimseyi tutmayız. Birlik beraberlik içerisinde bizimle mücadelenin içerisinde olacak oyuncularla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU