Önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına da katılacak olan Samsun Canik Belediyespor'da, yeni sezonun yol haritası belirlendi. Yönetim ilk olarak hoca konusunda kararını verip ardından da transfere yoğunlaşmayı planlıyor. Sözleşmesi biten Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün kalmasından yana olan yönetimin, ilk görüşmelerde olumlu yanıt aldığı öğrenildi

BAŞKAN GENÇ'E SUNACAKLAR

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde iyi bir sezon geçiren ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma vizesi alan Samsun Canik Belediyespor'da yönetimin yol haritasını belirlediği ifade edildi. Başkan Ercan Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları toplantıların ardından Belediye Başkanı Osman Genç'le de önümüzdeki hafta başında görüşecek. Bu toplantıda yol haritasını Başkan Genç'in de onayına sunacak olan yönetim, ardından ise harekete geçecek.

ÖZTÜRK'LE YOLA DEVAM

Geçen yıl takımın başarısında büyük rol oynayan Başantrenör Mehmet Can Öztürk'le yeni sezonda da çalışmak isteyen yönetim, ilk olarak bu konuyu karara bağlayacak. Yönetim hocayla devam etmek isterken, Öztürk cephesi de, kalmaya sıcak bakıyor. Hoca konusunun ardından ise transfere geçilecek. Öztürk'ün raporu doğrultusunda düğmeye basacak olan yönetim, transferleri de netleştirip bunları resmiyete dökecek.

Selçuk KAYA