Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şampiyon olarak Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Anakent Spor Kulübü yönetimi, teknik ekip ve oyuncularına yemek verdi. Yemeğin sonunda ise şampiyonluk pastası kesildi.

KUTLAMALAR SÜRÜYOR

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde harika bir sezon geçiren ve şampiyon olarak Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'nde kutlamalar sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kulüp yönetimi, teknik ekip ve sporculara Fevzi'nin Yeri Balık Restorant'ta yemek verdi. Yemeği Meclis Grup Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Bayar, Başantrenör Ali Burgul, yardımcı antrenörler Ömer Kahyaoğlu ve Saim Uzun ile sporcular katıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER LİG'E

Başkan Yılmaz, sporcularla uzun uzun sohbet ederken, hepsine başarılarından dolayı teşekkür etti. Şampiyonluk kupasını da inceleyen Başkan Yılmaz, ardından sporcu eşleri, yöneticiler ve teknik heyetle birlikte şampiyonluk pastasını kesti. Önümüzdeki yıl da şampiyonluk beklediğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Voleybol takımımızdan da 1. Lig için söz aldık. Basketbol takımımızın da önümüzdeki yıl branşının en üst ligine şampiyon olarak çıkması için elimizden geleni yapacağız. Samsun'da salon sporları kültürü var. İnanıyorumki, son iki yıldaki güzel yapılaşma önümüzdeki yılda da devam edecek ve takımımız Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkacaktır. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunuyorum" diye konuştu.