19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. Dragon Bot Yarışları'nda Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü, takımı şampiyon oldu.

İLGİ BÜYÜK

Samsun Sevgi Gölü'nde 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. Dragon Bot Yarışları sona erdi. Nefes kesen yarışlar sonucu Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü takımı şampiyon oldu. Yarışları Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ve çok sayıda vatandaş izledi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çok sayıda Samsun'lu vatandaşın izlediği final yarışlarına hızlı başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Anakent Spor Kulübü, sergilediği başarılı performans ile bitiş çizgisine ilk varan takım oldu ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yarışlar sonrası düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan Anakent Spor Kulübü takımına kupasını İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan verdi. Turnuvada ikinciliği Ayıboğan takımı ve üçüncülüğü de Çarşamba Belediyesi Kano takımı kazandı. Tören sonrası kupa ve madalyalarını alan takımlar müzikler eşliğinde anın tadını doyasıya çıkardı.

Salim Yıldız