İstanbul'da düğünlerini yapan Onur-Dilara Kodal çifti, düğünlerinin ardından balayını dünyaca ünlü Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde geçirmeyi tercih etti.

Fethiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerinden etkilenen çift, balayılarını ölümsüzleştirmek için gelinlik ve damatlıkla bin 965 rakımlı Babadağ'ın bin 800 metre pistinden Tandem (ikili) uçuş yaptı. Paraşütlerinin altında Türk bayrağı da dalgalanan çift, Belcekız Plajı'nda vatandaşlar tarafından alkışlandı. İnişten önce Dilara Kodal, gelin çiçeğini havadan sahile attı. Gazetecilere, Fethiye'nin tarihi ve doğal dokusuna uygun bir etkinlik istedikleri için uçuş yaptıklarını belirten Onur Kodal, daha önce hiç yamaç paraşütü sporu yapmadığını söyledi.

Atlayıştan önce korktuklarını ifade eden Kodal, "İlk önce korkuyorduk. Uçuşun ardından çok heyecanlı ve güzel bir duygu olduğunu öğrendik. Güzel bir aktivite oldu. Pilot arkadaşlara da teşekkür ederim herkes bizimle çok ilgilendi" dedi.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Dilara Kodal ise yamaç paraşütü sporunu yapmayı düşündüğünü ifade etti.

Dilara Kodal'ın pilotu Naci Paksoy, gelinin atlayış sırasında çok heyecanlı olduğunu ancak daha sonra heyecanını yendiğini söyleyerek, 'Çılgın bir çiftimiz balayılarını Ölüdeniz'de geçirmeyi tercih etmişler. Buraya gelmişken yamaç paraşütü yapmadan gitmek olmaz. Kodal çiftimiz de özel günlerini ölümsüzleştirmek adına Babadağ'dan atladılar' diye konuştu.