Geçtiğimiz haftalarda sade bir törenle nikah masasına oturan Tarkan, evlendikten sonra ilk kez konuştu ve 'Benim mutlu olmaya hakkım yok mu?' dedi.

UçanKuş TV'ye açıklamalarda bulunan Megastar Tarkan, nikah ve düğününden sonra sessiz kalmayı tercih etmişti.

Yıllardır hep işiyle gündeme gelmeyi tercih eden Tarkan, evlilik konusunda da adeta 'köşe kapmaca' oynarken, günler sonra ilk kez konuştu.

Röportaja çok mutlu bir şekilde parmağındaki yüzüğü göstererek başlayan Tarkan, 'Megastar evlendi, herkes şok oldu?' sorusuna, 'Niye, benim evlenmeye, mutluluğa, mutlu olmaya hakkım yok muydu?' cevabını verdi. Tarkan, İstanbul'da da düğün yapıp yapmayacağı sorusuna, 'Her şehirde, her ülkede düğün mü yapacağız? Evlendik bitti işte, tamam' dedi.

Tarkan, balayı yapıp yapmayacağıyla ilgili 'Yok, pop albümü yapıyorum şimdi de... Bitene kadar buradayım. Tüm dinleyicilere, ilgilerine teşekkür ediyorum. Olumlu yorum yapan gazeteci, sanatçı dostlara da eleştirenlere de çok teşekkür ediyorum. Her türlü ilgi güzeldir yani' dedi.

Tarkan, bebek sorusuna ise 'Çok yakında düşünmüyoruz. Ama o dedikodular da dedikodu gerçekten. Hamile olduğu için evlendiler falan. Öyle şeyler doğru değil' cevabını verdi.

Tarkan, 'Kız mı, erkek çocuk mu?' sorusunu, 'Sağlıklı olsun, klişe bir laf biliyorum ama sağlıklı olsun da fark etmez. Ama istiyorum baba olmak yani' diye cevapladı.

Tarkan, Sezen Aksu'nun sahneleri bırakmasıyla ilgili de 'Anlıyorum onu. Zor bir şey aslında, sahneye çıkmak, konserler, turneler yormuş olabilir ama yine de çıkıyor sahnelere... Galiba yurt dışına konserlere gittiği de oluyor. Anlıyorum onu, yani yorucu bir hayat bu, şöhret yorucu... Bazen insan geri çekilmek istiyor. Bazen ben de düşünmüyor değilim yani, daha erken galiba ama... Bazen diyorum ani ara versem mi, artık bir kendi hayatımı yaşasam mı diye ama biraz erken galiba' dedi.