19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Piazza AVM'ye gelen Hyundai sahipleri, Kamer Otomotiv'in kapalı otopark girişinde kurduğu servis standı ile karşılaştılar.

Hyundai Kamer Otomotiv, Piazza AVM içerisindeki showrooma ek olarak kapalı otopark girişinde özel olarak Hyundai müşterileri için rezerve ettiği park alanında deneyimli servis danışmanları ve teknik ekibiyle vermiş olduğu ücretsiz check up hizmeti yoğun ilgi gördü.

ARAÇLARA TİTİZ KONTROL
Piazza AVM'ya alışveriş için gelen Hyundai sahipleri önce girişte kendileri için özel rezerve edilen park alanına alındılar. Burada deneyimli servis danışmanları tarafından karşılanan Hyundai sahiplerinden araçları ile ilgili ön bilgiler alınarak sonrasında araçlar teknik ekip tarafından teslim alındı.

Teknik ekibin titiz kontrolünden sonra araçlarda var olan eksiklikler giderildi. Araç sahiplerinin periyodik bakım konusunda bilgilerini tazeleyen teknik ekip, periyodik bakım randevularını da oluşturuldu. Ayrıca burada genç sürücü adaylarına Hyundai marka ve araçları hakkında deneyimli satış danışmanları tarafından bilgiler verildi. Araçları ile ilgili kontrolden memnun kalan Hyundai sahipleri, memnuniyetlerini dile getirdiler.

HYUNDAI SAHİPLERİNE ÇAĞRI
Hyundai Kamer Otomotiv Servis Müdürü Gökhan Kocabaş, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, Hyundai sahiplerinin her an her yerde Hyundai Kamer Otomotiv ve teknik ekibiyle karşılaşacaklarını ve sorunları varsa anında çözüm bulacaklarını belirtti. Kocabaş, "Tüm Hyundai sahiplerini yeni plazamızdaki son teknoloji ile donatılmış servisimize bekliyoruz. Hyundai sahiplerine özel avantajlardan faydalanmalarını istiyoruz" dedi.

ÖZEL HABER