Samulaş A.Ş., 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek 2016 KPSS için raylı sistem, E1 ekspres ve R11 üniversite kampüs ringine ek servisler koydu.

Samulaş A.Ş. yetkilileri, genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarında sınava girecek adayların mağdur olmamaları için toplu taşım araçlarını tercih etmelerini ve özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle sınav katılımının çok yüksek olacağı Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsünde araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyardılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı ve Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, KPSS'ye girecek tüm adaylara Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu adına olarak başarı dileklerini iletti. Gürkan, 'Samulaş A.Ş. Kamu Personel Seçme Sınavı kapsamında Pazar günü tramvaylar 4 dakika sefer aralığıyla çalıştırabilecek şekilde planlama yaparken, R11 ring ve E1 ekspres seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacaktır' dedi.