Bafra'da sadece çeltik eken 21 Mahalle takımının katılımıyla gerçekleştirilen 1. Çeltik Futbol Turnuvası'nda şampiyon Sarıköy Mahallesi oldu. Şampiyon Sarıköy Mahallesi'nin kupa ve madalyalarını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin verdi.

21 MAHALLE KATILDI

Bafra Kaymakamlığı Çeltik Komisyonu Başkanlığı tarafından mahalleler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen 1. Çeltik Futbol Turnuvası sona erdi. Sadece çeltik eken 21 mahalle takımının katılımıyla 18 Nisan'da başlayan turnuvanın finalinde Sarıköy ve Altınova Mahalleleri karşılaştı. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş final maçını seyretti. Finalde rakibini mağlup eden Sarıköy Mahallesi şampiyon oldu.

KUPALARI VERİLDİ

Sarıköy Mahallesi'nin kupa ve madalyasını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin verdi. İkinci olan Altınova Mahallesi'nin kupa ve madalyasını ise Bafra Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş verdi. Turnuvada üçüncülüğü elde eden Balıklar Mahallesi, kupa ve madalyasını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Kadir Ersin Temizel'den aldı. Adeta nefesleri kesen turnuvayı 4. olarak tamamlayan Örencik Mahallesi'nin kupa ve madalyalarını ise Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa verdi.

GENÇLERİN SPOR AŞKI

En Centilmen takım seçilen Fener Mahallesi, kupa ve madalyasını Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ın elinden aldı. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "

Bafra pirincini tanıtmak adına yapılan bu turnuva çok başarılı bir şekilde geçmiştir. Yoğun iş temposuna rağmen spor aşkı ile yanan gençlerimiz, gündüzleri tarlada çift sürmüş akşamları da maç oynadı. Turnuvada ilk 4 takımın oyuncularını ve muhtarlarıBursa Tarım Fuarı'na göndereceğiz. Kazanmak veya kaybetmek hiç önemli değil. Önemli olan katılmaktı. Bu futbol aşkını yaşatanlara teşekkür ediyorum. Bu tesisi kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum" dedi.