Sheraton Otel'de düzenlediği basın toplantısında deplasmanda oynadıkları Elazığspor maçını değerlendiren mavi-lacivertli takımın Teknik Direktörü Yılmaz Vural, her iki takım adına çok fazla pozisyonun bulunmadığı müsabakada 5 golün atıldığını ifade etti.

Maçı tekrar tekrar izlediğinde oynama çabası içerisinde olan bir Adana Demirspor gördüğünü belirten Yılmaz Vural, 'Pazartesi günü taraftarımızın önünde kazanmamız gereken bir karşılaşma oynayacağız. Elazığ'dan döner dönmez Sheraton Otel'de kampa girdik. Bugün çok ciddi ve uzun bir antrenman yapacağız. Yarın da, yani maçtan bir gün önce daha pasif bir çalışma gerçekleştireceğiz. Takımımızın ruhsal, ekonomik ve sağlık açısından çok şükür herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Buradan başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kuruluna, oyuncularıma maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşatmayıp, tüm alacaklarını ödedikleri için çok teşekkür ediyorum. Büyüklüğü, herkes tarafından bilinen o büyük Adana Demirspor taraftarımızın, son düdüğe kadar vereceği müthiş destekle bu işi başaracağız. 21 yıllık özlemin bitmesi adına sabırla takımlarını desteklemelerini bekliyorum. Yakalayacağımız başarıda herkesin payı olacak' şeklinde konuştu.

Bu arada Elazığspor maçında hafif şekilde sakatlanan Hüseyin Kala ve Onur Akbay'ın tedavisinin sürdüğünü belirten fizyoterapist Abdurrahman Duran ise Hüseyin'in maça yetişeceğini, Onur'un ise yetiştirilmeye çalışıldığını ifade etti.