Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Teknik Direktör Koray Palaz'ın sözleşmesinin takımı ligde tuttuğu için 2 yıl daha uzadığını belirterek, yine de gelecek sezonla ilgili bir görüşme yapacaklarını söyledi. Şavluk ayrıca, Brezilyalı futbolcu Leondrinho'nun alacaklarını ödeyerek bedava serbest kalmasını önlediklerini açıkladı.

PTT 1. Lig'de son haftada ligde kalabilen Denizlispor'da ligin muhasebesi yapılıyor. Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk da takım hakkında merakla beklenenleri açıkladı. Taraftarların ve Denizlispor camiasının sevdiği Teknik Direktör Koray Palaz'ın geleceği ile ilgili konuşan Şavluk, "Biz Koray Palaz'ı takıma getirdiğimizde herkes bizi eleştirmişti. Hocamızı kimse tanımaz ve eleştirirken biz sahip çıktık. Koray Palaz da son saniyede de olsa bizi ligde tutmayı başardı.

Sözleşme yaparken, takımı ligde tutarsak sözleşmesinin uzayacağı ile ilgili anlaşma yapmıştık. Hocamızla oturup konuşacağız. Eğer belli konularda mutabık kalınırsa yola devam edeceğiz'' dedi.

Bu yıl attığı 17 golle takımın ligde kalmasında büyük katkısı olan Leondrinho'nun takımda kalmasını istediklerini kaydeden Şavluk şunları söyledi:

"Leondrinho bu yıl büyük katkı sağladı takıma. Attığı goller ve yaptığı asistleri inkar edemeyiz elbette. Biz de kendisinin ücretsiz bir şekilde serbest kalmaması için alacağı ücreti hesabına yatırdık. Takımda ayrılmak isterse kendisi için belirlenen ücreti veren alabilir. Biz kendisinden gelecek yıl da faydalanmak isteriz. Önümüzdeki günlerde durumu netleşir"

Öte yandan Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Denizlispor yönetimi ne zaman hazırsa oturur ve konuşuruz. Sorun yok'' dedi.