Özellikle sözleşmesi devam eden bazı futbolcuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapması durumunda Samsunspor, çok zor durumda kalacak. Başvuru tarihinden itibaren 1 ay içerisinde parası ödenmeyen futbolcu serbest kalacak

SERBEST KALACAKLAR
Samsunspor, yeni sezon öncesi sıkıntılı süreç yaşarken büyük bir tehlike ile de karşı karşıya kalması gündemde. Kırmızı-Beyazlı ekipte bazı futbolcuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi.

Sözleşmesi devam eden oyunculardan federasyona başvuru yapan olduğu takdirde Samsunspor, beklenenden çok daha zorlu bir süreç yaşayacak. Çünkü bu futbolculara başvuru tarihinden itibaren 1 ay içerisinde alacakları ödenmez ise serbest kalma hakkına sahip olacak.

HENÜZ BAŞVURAN YOK
Bazı yerli oyuncular ile özellikle de yabancı oyuncuların ücretlerini garanti altına almak için bu yola başvurabilecekleri ileri sürüldü. Transfer yasağı bulunan Samsunspor, paraların ödenmemesinden dolayı bazı oyuncuları elinden kaçırabilir. Ancak şu ana kadar herhangi bir futbolcunun Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadığı ifade edildi. Sözleşmesi biten oyunculardanda başvuru yapan isimler olabileceği öğrenildi. Yönetimin ise bavşuru ihtimaline karşı tehlikeyi önlemek için yoğun temaslarda bulunduğuda sızan haberler arasında.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU