Son dört senede Giresunspor'un maddi ve sportif açıdan başarılı olmasının arkasında kenetlenmelerinin yattığını vurgulayan Başkan Bozbağ, 'Başkan olarak da bana göre başarılı bir sezon geçirdik ama dramatik bir şekilde sona erdi maalesef. Birine bir senaryo yaz desek bu kadar dramatik bir son yazamazdı. 34 maçta 51 puan topladık daha fazlada toplayabilirdik. Bazen futbol şansımız yanımızda değildi bazen hatalar yaptık. Evimizdeki bitmiş maçlar terse döndü. Bunlar futbolun güzellikleri. Futbol bu yüzden herkes tarafından sevilip takdir ediliyor' dedi.

'SİNERJİ ORTAYA ÇIKTI'
Giresunspor Başkanı Bozbağ, 'Çok ciddi destekler aldık. Kimisi parasını verdi. Kimisi evlerinde dualarıyla bizleri desteklediler ve müthiş bir sinerji ortaya çıktı. Bu sene takım play-off'un kapısından döndük. İnşallah önümüzdeki senelerde bu takım, çok daha farklı şeyleri bu şehre yaşatacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Burası bir sanayi kenti olamadı ama bir spor kenti olabilir. Destek verildiği zaman yönetimimizin neler yaptığını tüm Giresun gördü. Gerek basketbolda gerekse futbolda nelerin başarabileceğini herkes gördü. Herkese tarihi görevler düşüyor. 100 bin kişilik bir şehrin Süper Lig'de basketbol, 1. Lig'de futbol takımı var. Eğer bir statta 5-6 bin kişi aynı anda ağlayabiliyor, getirdiğiniz yabancı oyunculardan tutun, ekranları başındaki herkes ağlıyorsa siz bir şeyleri başarmışsınız demektir. Bunu bir taraftar olarak söylüyorum. Bu kulübün başkanı olmakla taraftarı olmak arasında hiçbir fark yoktur benim için' şeklinde konuştu.

'GİRESUNSPOR NE ÇEKTİYSE HAYALİ BÜTÇELERDEN ÇEKTİ'
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok yorulduklarını ve yıprandıklarını belirten Giresunspor Başkanı Bozbağ, 'Arkadaşlarımı bilmiyorum şimdilik ama benim kalbimden devam etmek geçiyor. Ama hayali bütçeyle hiçbir şekilde devam etmeyeceğim. Bu kulüp ne çektiyse hayali bütçelerden, karşılığı olmayan çeklerden senetlerden çekti. Biz bu kulübü hayali çek ve senetle yönetmedik. Giresunspor'un artık ayakta durma dönemi bitmiştir. Şimdi Giresunspor'un yavaş yavaş koşulara başlaması lazım. Belki camianın beklentileri farklı olabilir ama biz devam edersek aynı transfer politikası devam edecek ve sadece bir tık yukarı çıkacağız. Belki biraz daha borçlanabiliriz. Giresunspor yavaş yavaş kendini yormadan yukarıları hedefleyecek' ediyor' ifadelerine yer verdi.

'TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ÖNCELİK ERKAN SÖZERİ'DE'
Teknik Direktörlük konusunda önceliğin Erkan Sözeri'de olduğunu vurgulayan Bozbağ, 'Erkan hoca iki senedir bizim kardeşimiz gibi bu memleketin evladı gibi oldu. Karar alırsak oturup konuşacağız kendisiyle öncelik Erkan hocanın ama bu profesyonel bir yaşam. Giresunspor çok büyük bir camia karşılıklı menfaatler oluşursa oturup kararı vereceğiz. Yabancı oyunculardan Tcahmi, Waldison ve Bruno ücretleri ödenip kulüple ilişkileri kesilmiştir. Abwo, Dodo, Vedat Muriqi bir sene daha kalması için tüm girişimler tamamlandı. Zaten Vedat'ın sözleşmesi devam etmektedir' diye konuştu.