Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 2. Olağan Kongresi'ne oy kullanmak üzere katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği AK Parti Kongresi'nin ilk günkü aşkla kutlu yürüyüşün devamı ve yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

AK PARTİ KUTLU BİR DAVA'NIN PARTİSİDİR

AK Parti 2. Olağan Kongresi'nin büyük bir coşku, heyecan ve birliktelikle sonuçlandığını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı görevi hizmetleriyle bugüne kadar layıkıyla yerine getiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. AK Parti'nin ruhundaki dava aşkı, liderine bağlı itaat anlayışı ile birlik ve beraberliğin hiçbir partide yoktur. Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan bayrağı teslim alan Binali Yıldırım'ın yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM
AK Parti'deki görev değişiminin koltuk değişimi olmadığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "AK Partideki ruh ve dava bilinci Türkiye'nin kutlu yürüyüşüdür. Bu kutlu yürüyüş dava bilincidir. AK Parti Genel Başkanımız Binali Yıldırım'ın Başbakanlık görevi ile birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başlayacaktır. 65. Hükümetin Başbakanı olacak AK Parti Genel Başkanımız Binali Yıldırım'ın önceliği, 'Yeni Anayasa ve Başkanlık' sistemi ile ilgili anayasal değişiklikleri yapmak ve reformlara hız kazandırmak olacak. Yeni Genel Başkanımız ve 65. Hükümetimizin Başbakanı Binali Yıldırım ve kuracağı kabine ile MKYK üyelerimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.