Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanlığı, Gölalan Mahallesi'nde piknik ve doğa yürüyüşü düzenledi. Etkinliğe Gölalanlıların yanı sıra Atakum, İlkadım ve Canik'ten gelen MHP'liler katıldı.

Pikniğe MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Canik Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Taş, il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri ve çok sayıda partili katılarak, Gölalan şelalelerine kadar devam eden yürüyüşle enerji topladılar.

SADECE SEÇİMDE DEĞİL
Teröristlerce şehit edilen güvenlik güçleri için Kur'an-ı Kerim okunup dua edilen etkinlikte, Canik İlçe Başkanı Kemal Saral,sürekli birarada olacaklarını söyledi. Saral, "Yanlızca seçim zamanı değil, diğer günlerde de bu tür etkinlikler gerçekleştirerek Canik'in değişik bölgelerinde vatandaşla sürekli bir arada olup, onların dertlerini dinleyerek, çözüm üretebilmek adına çalışmalarımız devam edecek" dedi.

MHP'Yİ ANLATACAĞIZ
MHP İl Başkanı Taner Tekin ise şunları söyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak, 17 ilçe teşkilatımızla birlikte, birlik ve beraberliğimizi bozmadan tek vücut olarak çalışmalarımız hızını artırarak devam edecek. Bugün Gölalan'dayız yarın belki de başka bir ilçede başka bir köyde olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarıyla hemhal olup, çözüm önerilerimizi ve Milliyetçi Hareketin misyonunu onlara anlatacağız."