Transfer yasağı bulunan Samsunspor, önümüzdeki sezonun başında en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşayacak. Bu bölgede ende sadece Alperen ve durumu henüz belli olmayan Ekigho var

Samsunspor'da taraftarlar bir yandan yönetimin durumuun merak ederken, diğer yandan da elde bulunan oyunculardan nasıl bir kadro kurulabileceği üzerine fikir yürütüyor.

Transfer yasağı bulunan ve sezon başı bu yasaktan dolayı kadrosunu güçlendiremeyecek olan Kırmızı- Beyazlıların, kale, savunma ve orta sahada yeterli oyuncusu var. Ancak asıl büyük sıkıntı hücum hakkında. Takımda direkt olarak forvet oynayabilecek özellikte bir tek altyapıdan yetişen Alperen Pak var. Diğer bir isimde henüz kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan ancak sözleşmesi devam eden Ekigho Ehiosun. Alperen'in tecrübesiz, Ekigho'nun ise yetersiz olması taraftarı krara kara düşündürüyor.

6 GOL ATTILAR
Geçen sezon Alperen çok süre alamasa da Alanyaspor deplasmanında şık bir gole imza atmıştı. Ekigho ise biri Türkiye Kupası olmak üzere 5 kez rakip fileleri havalandırdı.