Galatasaray'ın 19 yaş altı takımında forma giyen Muhammet Yeşilyurt, geleceğin önemli isimlerinden biri olarak gösteriliyor.Yeşilyurt, son 4 sezonda attığı 101 gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Galatasaray'ın 19 yaş altı takımı ile Türkiye U19 Elit Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Muhammet Yeşilyurt, Türk futbolunun geleceği en parlak isimlerinden bir tanesi olarak gösteriliyor. Son 4 sezonda 101 gol atan Yeşilyurt, bu sezon da 35 maçta 25 gol atıp 8 asist yaptı.

1998 doğumlu genç oyuncu, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Bu sezon başlarında A takım ile antrenmanlara çıkmaya başlayan Muhammet, sağ açık ve forvet olarak görev yapıyor. Sol ayağını etkili kullanan başarılı oyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gelecek vaad eden isimler arasında gösteriliyor. Galatasaray yönetimi, yetenekli oyuncuyla Ocak ayında 2.5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'in de dikkatini çeken genç Muhammet, sarı kırmızılıların Eskişehirspor ile oynadığı maçta kendisine 18 kişilik kadroda yer buldu.