İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok emlak, çevre temizlik ve reklam ilan vergilerinin 1. taksitini ödemek için belediyeye akın eden vatandaşlarla vezneler önünde bir araya geldi.

Başkan Tok, vergilerini geciktirmeden düzenli ödemelerini gerçekleştiren vatandaşlara teşekkür etti. Tok ayrıca, ödemeler için belediyeye gelen vatandaşlara çay ikram ederek sohbet etti.

VATANDAŞA TEŞEKKÜR

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok daha sonra vatandaşlarla birlikte sıra bekleyerek kendi emlak, çevre temizlik, reklam ilan vergilerinin ödemesini gerçekleştirdi. Başkan Tok, yatıran vergilerin belediye tarafından yapılan hizmetlerde büyük payı olduğunu söyledi. Başkan Tok ayrıca, 'Vergi ödemeleri hususunda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi. Tok daha sonra emlak servisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HİZMETTE BÜYÜK PAY VERGİNİN

İlkadım'a yapılan yatırımlarda vatandaşın katkı payının büyük olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Bugün sabah saatlerinde vergi ödemesi için beledimize gelen vatandaşlarımızla birlikteydik. Halkımızın büyük bir kısmı vergi ödemeleri noktasında oldukça hassas davranıyor, vergilerini geciktirmeden ödüyor. Vergi konusunda taviz vermeyen vatandaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevidir bu görevi layığı ile yerine mükelleflerimizin belediye olarak yaptığımız hizmetlerde ve projelerde büyük payı vardır. Bizler de vatandaşlarımızla birlikte sıraya girerek vatandaşlık görevimiz olan vergilerimizi ödedik. Yaptığımız hizmetlerde çalışmalarda vatandaşlarımızın katkısı oldukça fazla. Çünkü halkımız tarafından verilen vergilerle yollarımızı, parklarımızı, kaldırımlarımızı ve bunlar gibi birçok hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yani kısacası diyoruz ki 'Vergi hizmet getirir eksikleri giderir" diye konuştu.