Medya takip ajansı Interpress'in yaptığı araştırmada, sezonun başladığı Ağustos ayından itibaren spor sayfalarında sarı-lacivertli takımın Portekizli çalıştırıcısı Vitor Pereira toplam 20 bin 134 haberle birinci sırada yer alırken, yedi yıl aradan sonra Beşiktaş'ı yeniden şampiyonluğa ulaştıran Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de 18 bin 663 haber ile ikinci olduğu tespit edildi.

Süper Lig'de en çok konuşulan teknik adamlar araştırmasında, sezona Galatasaray ile başlayan, daha sonra ise Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu toplam 14 bin 616 haberle üçüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin de 9 bin 786 haberle dördüncü olduğu saptandı.

Bu sezon Torku Konyaspor'u üçüncü sıraya taşıyarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandıran Aykut Kocaman'ın ise 8 bin 418 haberle beşinci sırayı aldığı belirlendi.

A Milli Takım'ın başında görev yapan ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de yıl boyunca 15 bin 881 haberde yer aldığı ortaya çıktı.