Bafra Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, 112 Acil servis ekipleri ile birlikte acı haberi vermek için şehidin Mevlana Mahallesi Huzur Caddesi'ndeki baba evine geldiler. Evde kimseyi bulamayan görevliler aileyi aramaya başladılar. Çarşıdan yaya olarak gelen anne Songül Erdal, evin önünde kalabalığı görünce 'Oğluma bir şey mi oldu' diye feryat etti.

Görevliler 'Yok bir şey, sizin için gelmedik' dediyse de anne Songül Erdal ikna olmadı ve ağlayarak eve koştu. Peşinden eve giren Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, anne Songül Erdal'a acı haberi verdi.

Acı haberi alır almaz fenalık geçiren anne Songül Erdal'ın feryatları yürek dağladı. Rahatsızlanan anne Songül Erdal'a 112 Acil ekipleri müdahale etti.

KURBAN OLAYIM SANA

Acı haberi alan şehit yakınları Mevlana Mahallesi'ne akın etti. Teyzesi Ayşe Kaba, 'Düğün hazırlıkları yapıyordun yavrum. 1 ay sonra düğün yapacaktı. Kurban olayım sana. Bu kalabalık buraya düğün için gelecekti oğul. Ben seni nasıl gönderdim nasıl aldım yavrum. Bafra'ya mı sığmadın yavrum. Türkiye'nin her yeri bizim ama Allah'ın yardım et bize' diye feryat etti.

FENALAŞAN EŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Şehit haberini alan Anıl Erdal'ın eşi fenalaşarak Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehidin kardeşi Volkan Erdal, evin bahçesinde gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine asılan bayrağı ise anne Songül Erdal'ın isteği üzerine balkondan alındı.

TIR şoförü olan baba Rahim Erdal'ın Mersin'de olduğu belirtildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bafra ilçesinde defnedileceği açıklandı.